Välkommen!

Hej! Här kommer jag att skriva om mitt arbete som företagare, florist och trädgårdsmästare. Jag driver en liten butik hemma som heter Blomstallet. Där säljer jag blommor och trädgårdsväxter och håller en del kurser, bl.a. i kransbindning, betonggjutning och luffarslöjd. Blomstallet öppnades efter branden i september 2009 på Söderby Livs och café där jag hade min butik Söderby Plantshop.

lördag 2 januari 2010

Spetsar och korsstygn
Även om man har några lediga dagar så vill man ju ändå göra något, sy korsstygn eller virka är också roligt. Den här duken sydde jag för några år sedan den har används flitigt på vårt matbord, nu har jag börjat på en annan, det tar säkert några år innan den blir klar, bilden under.
Gardiner hemma hos oss.


Dukar som mormor har sytt.

1 kommentar:

  1. Oj, var det du själv som hade sytt duken på köksbordet. Det förstod ju inte jag när vi fikade och pratade om duken! Vilket jobb du måste ha lagt ner på den - och det blev ju ett förtjusande resultat!
    Jag beundrar dig verkligen för alla förmågor du har - finns det någonting du inte sysslar med? Och jag är imponerad över hur du hinner med allt...
    Tjao, Lena.

    SvaraRadera