Välkommen!

Hej! Här kommer jag att skriva om mitt arbete som företagare, florist och trädgårdsmästare. Jag driver en liten butik hemma som heter Blomstallet. Där säljer jag blommor och trädgårdsväxter och håller en del kurser, bl.a. i kransbindning, betonggjutning och luffarslöjd. Blomstallet öppnades efter branden i september 2009 på Söderby Livs och café där jag hade min butik Söderby Plantshop.

onsdag 3 mars 2010

Tillökning

Vår familj har tagit ett stort beslut. Vi ska få tillökning i familjen. Det blir en hundvalp av rasen Barbet. Valparna föddes den 28.2, det tar ett par månader innan dom flyttar. Det känns lite spännande nu, ska jag hinna med allt som jag har planerat den här våren och sommaren och dessutom hinna ta hand om en liten valp på bästa sätt. Det ska nog gå bra jag är ju BARA HEMMA som det brukar heta.

 Det här är mamman till valparna.

6 kommentarer:

 1. Grattis till tillökningen!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar hund, ljuvligt söt och rar. Gillar lurviga hundar skarpt.
  Skall den klippas?

  SvaraRadera
 3. Ja den ska klippas. Jag tycker också att den måste få se något, så vi får se hur vi löser det där med frisyren det verkar jobbigt att ha hår över ögonen.

  SvaraRadera
 4. Ronja och jag väntar så på att du ska få hem valpen, så vi får bekanta oss med rasen. Den verkar vara trevlig.
  Ronja var hundvakt till två hundar (förutom Milton) på sportlovet, så hon fick sitt hundbergär lite stillat...

  SvaraRadera
 5. Detta är inte hundrelaterat:). Du har fått dagens ros i tidningen idag. Vad säger man? Ja, ett ÄNTLIGEN är väl på sin plats :)

  SvaraRadera
 6. Grattis till familjemedlemmen! Du får nog skaffa köbrickor till "vernisagen" av denna lill ullboll.

  SvaraRadera